032 397 970            

ПродуктиИндустриални ремъци Класически трапецовидни ремъци

CONTI-V STANDARD Ultraflex, Multiflex

Обвити трапецовидни ремъци
Обвитите трапецовидни ремъци CONTI-V® STANDARD могат да се използват в много разнообразни отрасли на промишлеността. Благодарение на съвременните производствени процеси и висококачествените материали се осигурява отлична надеждност на работатa на задвижващия елемент дори и при тежки условия.
Област на приложение
Обвитите трапецовидни ремъци CONTI-V® STANDARD се използват за взискателни задвижващи приложения demanding drive applications в машинното инженерство – от точната механика до тежкото машиностроене.

 

Свойства:
Електропроводим съгласно ISO 1813 умерена устойчивост на масла не се повлиява от тропически климат подходящ за температури, вариращи от –55 °C до +70 °C устойчив на прах.
Версии
Обвитите трапецовидни ремъци CONTI-V® STANDARD се произвеждат с обвивки/кожуси от плат и изключително здрави и слабо еластични /разтегливи полиестерни армиращи нишки. Произвеждат се в два варианта: като ремъци с тясно сечение CONTI-V® STANDARD Ultraflex съгласно DIN 7753 и като ремъци с класическо сечение CONTI-V® STANDARD Multiflex съгласно DIN 2215.