032 397 970            

ПродуктиИндустриални ремъци Плоски ремъци

Плоски ремъци CONTI POLYFLAT

Полиуретанови плоски ремъци с отворен край.

Благодарение на високата си гъвкавост и възможности за опъване high flexibility and traction полиуретановият ремък POLYFLAT® ,носител на няколко награди, позволява създаването на компактни двигателни механизми със сравнително малки диаметри на шайбите в сравнение с конвенционалните двигателни механизми със стоманени кабели. По-малките шайби позволяват да се използват спестяващи място мотори-редуктори gear motors. Малогабаритните задвижващи конфигурации с ниска инерция не само намаляват производствените разходи, но също и консумацията на енергия. Плосък ремък CONTI POLYFLAT® е получил голямо одобрение и много награди за своя дизайн и конструкция.


Област на приложение Плоски ремъци

Свойствата на плосък ремък CONTI POLYFLAT® PU откриват много нов области на приложение, като например в подемни системи, автомивки, мотокари, системи за маневриране/ маниплиране на товари и заповдигащи поставки, подобни на ножици scissors-type lifting tables.

 

Свойства:
Устойчивост на масла и смазки устойчивост на бензин и бензол издържливост на хидролиза издържливост на UV радиация и озон може да бъде свързан с термопластика подходящ зя температури от –30 °C до +80 °C За работа при температури извън този обхват, моля, обърнете се към нашите технически експерти за съвет.


Версии плоски ремъци
Чрез избиране на различни компоненти и материали плоски ремъци CONTI POLYFLAT® PU може да бъде изработен в съответствие с конкретните изисквания на клиента за режимите на натоварване. Той се произвежда с ширини 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 85 и 100 mm.
На разположение са следните варианти: XHS за изключително висока мощност/издържливост/съпротивление XHP за много висока мощност/издържливост/съпротивление strength HS за високо съпротивление HP като подсилен тип HP-Niro с армиращи нишки от неръждаема стомана HF version са висока гъвкавост .