032 397 970            

Продукти

Електродвигатели

Електродвигател - електромотор

Основни параметри при избора на Вашия асинхронен електродвигател:

- IE клас Енергийна Ефективност: IE1 - за мощност 0.06kW - 0.55kW (вкл.);

за мощност 0.75kW - 5.5kW (вкл.); IE3 - за мощност 7.5kW - 375kW

 

Oт 01.01.2015г. в Европа е в сила регулация за ефективността на електродвигателите. Съобразно актуализираните изисквания всички ел. двигатели с мощност от 7,5–375 kW трябва да отговарят на стандарт IE3 или на IE2, но при условие че се използва честотно управление. Директивата е насочена към цялостно подобряване на енергийната ефективност на оборудването, което се внедрява и експлоатира в Европа, и е подкрепена от новия стандарт EN 50598, касаещ рейтингите за ефективност на електрически задвижващи механизми.

 

- IP клас на защита от външни фактори:

1 Степен - Частична или пълна защита от проникване на чуджи тела (1-6)

2 Степен - Частична или пълна защита от проникване на течности (1-8)

Класът на защита е съставен посредством двете степени и е комбинация от тях.

 

Масово избиран е клас IP55, но при заявка, ние можем да предложим решение на проблема Ви и при други параметри на работа на електродвигателя.

 

Електродвигатели Серия MS - трифазни асинхронни ел. двигатели
 Трифазните асинхронни електромотори с алуминиев корпус от серията MS са с най-нов дизайн, изработени от качествени материали в съответствие на стандарта на IEC. Те имат добри резултати, безопастна и надеждна работа, хубав външен вид, подържат се лесно и удобно, а в същото време имат ниско ниво на шум, слаби вибрации, леко тегло и проста конструкция. Успешно могат да бъдат използвани за общи приложения на задвижване.


Електродвигатели Серия MY - еднофазни асинхронни двигатели с кондензаторно стартиране
 Еднофазните асинхронни ел. мотори с кондензаторно стартиране от серията MY са с най-нов дизайн, изработени от качествени материали и в съответствие на стандарта на IEC. Те имат добри резултати, безопастна и надеждна работа, хубав външен вид, подържат се лесно и удобно, а в същото време имат ниско ниво на шум, слаби вибрации, леко тегло и проста конструкция. Съотношението между началния и номиналния въртящ момент е 0.3-0.7. Тези електромотори са подходящи за случаи, когато се изисква нисък пускови и дългосрочен постоянен работен момент, като например при домашните електроуреди, помпи, вентилатори и т.н.


Електродвигатели Серия MSD - трифазни асинхронни двускоростни двигатели
 Трифазните асинхронни двускоростни електромотор и от серията MSD са допълнение на продуктите от MS серията ел. двигатели. Съществуват двуполюсни от 2/4; 4/8 в единична намотка, и 2/6; 2/8; 4/6; 6/8 в двойна намотка.


Електродвигатели Серия MSBCC - Трифазни двигатели с DC компактна спирачка
 Затворена конструкция с външно вентилиране. Габарити: 63 ~ 160 Двигателите са резултат от съединяване на асинхронен двигател трифазен с електромагнитна компактна спирачка. Благодарение на тяхната безопасност и точност, те са подходящи за различни приложения.Електродвигатели Серия Y2 - трифазни асинхронни двигатели
 Рамкови размери H63 ~ ~ 355
 Мощност 0.120-315KW
 Синхронна скорост 3000;1500; 1000; 750RPM
 Волтаж 230/400V; 400/690V
 Честота 50Hz,60Hz
 Защитен клас IP54; IP55
 Изолационен клас F
 Атмосферна температура -15 ~ +40 ℃
 Надморска височина ≤ 1000м.