032 397 970            

ПродуктиИндустриални ремъци Синхронни ремъци

CONTI SYNCHROFORCE CXP III, CXA III

CONTI SYNCHROFORCE CXP III, CXA III

Синхронни ремъци с приложение при тежки режими на работа
Благодарение на своите подобрени компоненти синхронните ремъци CONTI SYNCHROFORCE® с приложение при тежки режими на работа откриват напълно нови области на приложение. Със своите свойства да се движат плавно те позволяват постигането на високоефективни, надеждни и трайни решения за двигателните механизми. За да отговори оптимално на изискванията на индустрията, синхронният ремък CONTI SYN-CHROFORCE® с приложение при тежки режими на работа е разработен в две версии - като CXP III за високо динамични изисквания, за високи обороти и като CXA III за високи въртящи моменти и ниски скорости на ремъците до 25 m/s.
Област на приложение
Синхронните ремъци CONTI SYNCHROFORCE® с приложение при тежки режими на работа се използват в случаите, когато трябва да се предадат големи мощности, високи въртящи моменти или високи скорости.

Свойства:
Електропроводим съгласно ISO 9563, Умерено устойчив на масла, не се повлиява от тропическия климат, Подходящ за температури, вариращи от –20 °C до +100 °C.
Версии
Синхронните ремъци с приложение при тежки режими на работа CONTI SYNCHROFORCE® са разработени за профили HTD и STD и се произвеждат в два варианта - като CXP III със стъкловлакно за високи динамични изисквания и като CXA III с арамидна армираща нишка за високи въртящи моменти.