032 397 970            

ПродуктиИндустриални ремъци Поликлинови ремъци

Поликлинови ремъци CONTI-V MULTIRIB Power, Elast

Поликлинови ремъци
Поликлиновите ремъци CONTI-V MULTIRIB® са резултат от същественото усъвършенстване на задвижващите елементи CONTI®. Те комбинират високата гъвкавост на плоските ремъци с първокласното силово предаване на трапецовидните ремъци. Поликлиновите ремъци CONTI-V MULTIRIB® позволяват икономични решения дори при трудни режими на задвижване drive conditions, като например при големи предавателни числа, високи скорости на ремъците, малки диаметри на шайбите и задни опъващи /свободни шайби back idler pulleys. Двигателни механизми с фиксирано разстояние до центъра могат да се постигнат и без използването на допълнително устройство за натягане на ремъка, особено при типа Elast.
Област на приложение
Поликлиновите ремъци CONTI-V MULTIRIB® са идеални за серпентинени задвижвания и големи предавателни числа. Те допълват серията с ефективен и издържлив на висок стрес елемент, подходящ за компактни compact friction-locked drives в домакинските уреди и тежките машини.Свойства:
Високи разрешени скорости на ремъците до 60 m/s предназначен за високи предавателни числа висока полезна мощност работа с ниски вибрацции дълъг живот на работа умерена устойчивост на масла не се повлиява от тропическия климат подходящ за температури от –30 °C до +80 °C водоустойчив електропроводим съгласно ISO 1813.
Версии
Поликлиновите ремъци CONTI-V MULTIRIB® Power се произвеждат в профилите PJ, PK, PL и PM, като в профилите PL and PM са снабдени с арамидна армираща нишка. CONTI-V MULTIRIB® Elast за двигателни механизми с фиксирано разстояние до центъра се произвеждат в профил PJ при запитване.