032 397 970            

ПродуктиИндустриални ремъци Синхронни ремъци

CONTI SYNCHROTWIN CXP III, CXA III, Standard

Двустранни синхронни ремъци
Двустранният синхронен ремък CONTI SYNCHROTWIN® е задвижващ елемент, който позволява двустранно задвижване дори в класовете с високо натоварване ВерсиитеCXP III с приложение при тежки режими на работа за високи обороти и CXA III за високи въртящи моменти се характеризират с постоянна дължина и висока устойчивост на деформации на зъбите. Стандартната версия позволява особено икономична синхронна предавка и на двете страни в ниския и средния клас на изпълнение.
Област на приложение
Двустранните синхронни ремъци CONTI SYNCHROTWIN® са подходящи при въртеливи движения в същата или в противоположната посока. По този начин те позволяват на компактните спестяващи място и тегло задвижващи механизми да постигнат до 98% ефективност.


Свойства:
Умерено устойчив на масла, не се повлиява от тропическия климат Подходящ за температури, вариращи от –20 °C до +100 °C според приложението Вариантите на ремъка с приложение при тежки режими на работа са електропроводими съгласно ISO 9563.
Версии
CONTI SYNCHROTWIN® се предлага в три варианта. Вариантите за тежък peжим на работа с еластомер, подсилен с арамидни влакна, позволяват обръщане на посоката на въртене дори при високи стойности на оборотите rpm и на въртящия момент. Стандартната версия позволява икономични решения в по-ниския и средния клас на изпълнение и се предлага също в трапецовиден профил DH.